Think of your profit

 

Kontaktirajte nas na +385 42 301 601
                          +385 42 898 1136
Integra I3
french fry vending machine
ZAŠTO KUPITI STROJ INTEGRA I3?

Svjetska klasa, rekorder u brzini pečenja od samo 35 sekundi.
Profesionana kvaliteta krajnjeg proizvoda. Kada stroj Integra I3 ispeče krumpirić možete biti sigurni u izvrsnost koja traje i traje. Kvaliteta se mjeri u brzini pečenja i zadovoljstvu kupca krajnjim proizvodom po pitanju mirisa, okusa i općeg dojma stroja.

Sposobnost Integra I3 stroja leži u deklariranoj specifikaciji vremenske proizvodnje, glatkom i kontinuiranom strojnom radu bez ikakve intervencije. Imate mogućnost prezentirati stroj u svojoj mikrookolini te pokazati značaj koji pridodajete svojim kupcima, prolaznicima ili djelatnicima nudeći im potrebu od koje će sigurno biti zadovoljni vraćajući se opet i opet.

Otkrijte tuđe poglede i osjećaj vodstva u ponudi nove dimenzije usluge, svjetska klasa u Vašem okruženju.


GLAVNE KARAKTERISTIKE STROJA

Najbrži proizvođač ukusnih i hrskavih krumpirića na svijetu (ciklus pečenja 35 sekundi)
Stroj I3 proizvodi French Fry krumpiriće od bilo kojeg tipa (sorte) ili proizvođača smrznutih krumpirića

Glatka i besprijekorna proizvodnja bez ljudskog utjecaja na bilo koji dio rada

Vrhunska procesorska tehnologija i strojno umijeće u samoposlužnom uređaju.

Imate mogućnost prezentirati stroj u svojoj mikrookolini te pokazati značaj koji pridajete svojim kupcima, prolaznicima ili djelatnicima nudeći im proizvod od koje će sigurno biti zadovoljni i  vraćati se opet i opet. 

FOTOGALERIJA

OPTIMIZIRAN STROJ INTEGRA I3 – AUTOMATSKO STROJNO ODRŽAVANJE ČIŠTOĆE RADA

Priprema hrane je vrlo zahtjevan i odgovoran posao jer može imati utjecaj na zdravlje ljudi. Tehnologija čišćenja je automatska  i u procesu pripreme hrane nemoguća je da dođe do   bilo kakvog onečišćenja jer se sam proces proizvodnje izvodi na temperaturi pasterizacije 55-70°C u zatvorenom sustavu proizvodnje i automatskog čišćenja.

Stvorili smo stroj koji radi samostalno i savršeno čisto bez ikakvih popratnih pojava u smislu onečišćenja bilo čega, pa tako i okoline tj. zraka. Slijedom navedenog, stroj se može instalirati u zatvorenom ili otvorenom prostoru (hodnici u prostorima objekata, kafići, disko klubovi, bolnice, plaže, putničke stanice, zračne luke itd).

Ujedno, stroj koristi najnapredniju tehnologiju uštede energenata ( klasa A++) , što rezultira racionalnim troškovima rada u pogledu struje i vode tijekom čišćenja. Troši samo 6 litara vode za čišćenje, a ona se nalazi u posebno pripremljenim spremnicima. Ti spremnici i zalihe vode mu daju veliku autonomiju u rada.