Think of your profit

 

Kontaktirajte nas na +385 42 301 601
                          +385 42 898 1136
Misija i vizija
Tvrtka Integra osnovana je 2007. godine s ciljem postizanja globalnog vodstva u proizvodnji samoposlužnih aparata na baziranih na sirovini krumpira. Integra ima 80% tržišnog udjela u proizvodnji i distribuciji samoposlužnih aparata prženih krumpirića. 

Trenutno postoji nekoliko stotina pojedinaca i tvrtki u lokalnom okruženju u koje planiraju u vrlo skoro vrijeme uvesti Integra strojnu liniju u svoju mirkookolinu, stvarajući time dodanu vrijednost profita i zadovoljstva svojih kupaca ili djelatnika.

Integra posluje u poslovnoj zoni Varaždin na 3600 m2 zemljišne infrastrukture te proizvođačkog kapaciteta od 640 m2, čime smo u mogućnosti proizvesti 100 strojeva u roku od 30 dana.
Ujedno, na lokaciji se nalazi i showroom gdje se može isprobati rad stroja, specifikacije i dodatne mogućnosti.

Putem Web stranice proizvođača, svaki kupac može ostaviti unaprijed definirane recepte pečenja za različite tipove krumpira (sorte), veličine te njihove dobavljače, što otvara mogućnost razmjene informacija među kupcima (korisnicima) stroja u smislu optimalne dužine pečenja ili iskustva u odabranim umacima.

Mnogi medijski članci opisuju djelatnost proizvodnje hrane u pametnim strojevima sljedećim korakom u globalizaciji pripreme i distribucije hrane. Tehnološki sektor značajno napreduje što omogućava savladavanje vrlo složenih problema u pogledu higijene, kvalitete i izvrsnosti krajnjeg proizvoda na zadovoljstvo samog vlasnika stroja i kupca krajnjeg proizvoda.

Integra i3 je veliki korak naprijed u proizvodnoj liniji poduzeća Integra što sa ponosom i zadovoljstvom predstavljamo.

Inovativni proizvod uvijek vodi u potrošački uspjeh i naš moto gasi:

Think of your profit